Troels Ejdrup Andersen
Direktør, Teknikumingeniør
KK2 certificeret konstruktionsrådgiver

T-KON løser alle typer
opgaver fra nybyg til
renoveringer

T-KON har ekspertisen

Vi er er ingeniørfirma der rådgiver om konstruktioner (KK2 certificeret konstruktionsrådgiver), brand (certificeret BK2 brandrådgiver) og bygningsfysik. T-KON har mange års erfaring med at håndtere alle typer bygninger og materialetyper.

Præcision og gennemtænkte løsninger

Med ingeniørfirmaet T-KON som samarbejdspartner kan du være sikker på, at det er nøjagtige og pålidelige beregninger der bliver udført. Vi bruger avancerede værktøjer til at beregne statik, energiforbrug, akustisk, indeklima, lys og meget mere.

Overholdelse af regler og standarder

Vi er opdaterede med de gældende bygningsregler, standarder og forskrifter, så vi kan sikre, at bygningen opfylder alle de nødvendige krav og normer.

Konstruktion og tilsyn

Vi hjælper ned at eftervise bygningskonstruktionen, og vi identificerer områder, hvor der kan opnås energibesparelser. Vi fører tilsyn og kontrol med byggeriet, gennem hele processen.

Et samarbejde med indbygget sikkerhed

Samlet set kan et samarbejde med T-KON bidrage til at sikre en velfungerende og effektiv bygning med god energieffektivitet, komfortabelt indeklima og mindre risiko for problemer i både byggeprocessen og i fremtiden.

Her er nogle af vores projekter